카테고리 없음

귀트영 스크립트와 하루 문장(22.5.9)

코대장 2022. 5. 11. 23:13
반응형

Part 1.

 

Including seafood in a person's diet has many benefits. For starters,
seafood offers an abundance of nutrients and protein. Most dieticians
2 suggest consuming at least two servings of fish per week. And of those
two servings, at least one should be oily fish, like salmon, sardines, or trout.
These kinds of fish contain omega-3 fatty acids, which can "help protect
the heart.

 

Shellfish also Shave nutritional benefits. They can be divided into two
types: crustaceans and mollusks. The former includes crab, lobster, and
shrimp, while the latter includes octopus, squid, and cuttlefish. Despite its
health benefits, shellfish consumption does carry with it some risks.

 

 

Part 2.

Some kinds of seafood have weekly limits on how much a person should
eat. However, 2there are nearly no limits on how much shellfish a person
can eat. This means that people can add a variety of mollusks or
3 crustaceans to their diet. These shellfish have specific nutritional
properties that "impact health in different ways.

 

One of the best health benefits of shellfish is that they are a good source
of lean protein. This protein is easy to digest when compared to other
foods. Getting enough protein is essential for muscle growth and repair.
It also helps people stay full longer.